Lisää puhujakiinnityksiä tulossa elo-syyskuun aikana.

Kati Kivimäki Mall of Tripla

Kati Kivimäki on lokakuussa 2019 avautuvan Mall of Triplan toimitusjohtaja ja kauppakeskusjohtaja. Hän on kokenut kauppakeskusammattilainen, joka rakastaa markkinointia, brändejä, vähittäiskauppaa ja muotia.Kati on toiminut Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtajana, muotiketju Seppälän markkinointi- ja verkkokauppajohtajana sekä mm. DNA:lla vastaten markkinoinnista ja brändikehityksestä.

Mia Ropponen Kesko

Mielenkiintoinen matka nykyisiin tehtäviin. Mialla on erittäin laaja-alainen kokemus markkinointiviestinnän kentästä. Tapahtumamarkkinointi, kansainvälisen lääketalon brändit, sekä Metsä Tissuen brändien johtaminen olivat loistava väylä Keskon brändijohtajan tehtäviin.

Jyrki Sukula

Keittiömestari ja ruokatehtailija, joka on viimeisen 15 vuoden aikana luonut ja kaupallistanut ruokabrändejä kuten VIA, Naapurin Maalaiskana, JYMY -luomujäätelö ja Saimaan Tuore.

Michael Dahl Index House

Business driven senior advisor, strategy consultant, concept developer and marketing professional with a solid track record of helping brands to create business and customer value.

Strongly driven by “connecting the dots” – by distilling and visualizing strategic insights – and delivering the best insights, strategies, concepts and roadmaps to push forward. Widely acknowledged for quickly grasping complex contexts and pinpointing key issues – and turning them into strategies, concrete plans and actions.

Extensive experience from concept development, business strategy and portfolio development (including commercial due diligence processes) from a broad range of B2C and B2B organizations in FMCG, Tech, Media, Entertainment, Advertising, CRM, CX, Market intelligence and Business insights.

Tea Latvala Teatiamo

Tea Latvala on Teatimo Industries Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Tea on koulutukseltaan AMK Muotoilija ja Taiteen Maisteri.

Teatimo syntyi intohimosta murtaa seksuaalisuuteen liittyviä rajoja ja samalla suunnitella jotain ajatonta ja kaunista.

Markku Mäenpää What´s Going On In Retail®

Markun elämäntehtäväksi on kahdeksassa vuodessa muodostunut seminaarin kokonaisuuden suunnittelu ja tuotanto. Pitkä kokemus vähittäiskaupasta, ketjunohjauksesta ja brändin rakentamisesta näkyy sekä seminaarin teemoissa että puheenvuorojen sisällöissä. Seminaarin puheenjohtajan roolissa hän varmistaa vuorovaikutteisen ja hedelmällisen keskustelun puhujien ja yleisön välillä, sopivasti provosoivaan sävyyn.

Ida Ojanen Siteimprove

Ida on digimarkkinoinnin ammattilainen. Ihmisläheisinä henkilönä hän osaa astua erilaisten asiakkaiden asemaan ja miettiä, mitä he arvostavat digitaalisessa asiakaskokemuksessa. Hän ajattelee asioita laaja-alaisesti.

Siteimprove valvoo automaattisesti verkkopalvelun laatua ja tehokkuutta. Siteimproven pilvipohjaisia Digital Presence Optimization (DPO) ohjelmia käyttää yli 7000 organisaatiota ympäri maailmaa.

Ari-Pekka Saarela Annanpura

A-P Saarela on toiminut yli 30 vuotta digitaalisen liiketoiminnan, brändi-identiteetin ja markkinoinnin kehittämisen parissa.

Annanpura on Näkövammaisten liiton omistama asiantuntijayritys, joka auttaa tuottamaan sähköisiä kauppa- ja asiointipalveluja, jotka palvelevat kaikkia käyttäjiä.

Arttu Salovaara BOND

Arttu on Helsingissä, Dubaissa, Lontoossa ja Tallinnassa toimivan brändejä ja asiakaskokemuksia kehittävän suunnittelutoimisto BOND:in perustaja ja toimitusjohtaja. Artulla on 25 vuoden kokemus muotoilusta ja brändäyksestä eri toimialoilta – kaupasta ja kuluttajatuotteista, kulttuuriin, koulutukseen ja teknologiaan. Työssään Arttu yhdistää brändäystä, muotoilua, tilasuunnittelua ja teknologiaa tavoitteena luoda yksinkertaisia mutta yllättäviä asiakaskokemuksia.

Arttu is founder and CEO of BOND – a brand and experience design studio with offices in Helsinki, Dubai, London and Tallinn. With 25 years experience in design and branding he has worked across wide range of industries – from retail and hospitality to culture, education and technology. In his work Arttu fuses branding, spatial design and technology to create simple yet unexpected experiences.

Balázs Horváth Ultinous

Balázs Horváth is the Commercial Director of Ultinous Plc. Balázs designs AI-powered video analytics solutions to large multinationals, government or local government entities in Scandinavia and throughout Europe, and also shapes implementation of roll-outs including infrastructural and regulatory challenges. Previously, he served as Business Development Director of a PE-backed ICT company and earlier he worked in the Telecom and Technology Practice of Boston Consulting Group, a global strategy consulting firm.

Jussi Mäntynen Analyysiverstas

Jussi Mäntysellä on monipuolinen kokemus myynnistä, markkinoinnista ja asiakkuuksien johtamisesta päivittäistavarakaupassa.

Työssään Jussi auttaa asiakkaitaan hyödyntämään tietoa asiakkuuksien johtamisessa ja oman liiketoiminnan kehittämisessä helppokäyttöisten työkalujen avulla eri käyttäjien tarpeet huomioiden.

Antti Viertola Analyysiverstas

Antilla on vahva kokemus eri asiantuntijatehtävistä kaupan ja teollisuuden puolelta. Antin erityisosaamista on tuoteryhmäjohtaminen ja asiakasmarkkinointi sekä ymmärrys siitä, miten tiedon paremmalla hyödyntämisellä voidaan ymmärtää, ennakoida ja muuttaa ostokäyttäytymistä.

Analyysiverstas syntyi aikanaan Antin omasta käyttäjäkokemuksesta ja oivalluksesta, että data on oivaltamisesta varten ja analytiikasta saatavat hyödyt on tuotava koko organisaation käyttöön.

Mika Kukkurainen Nordic FoodTech VC

Mikan kehitysmyönteinen ajattelu brändien ja konseptien kehitystyössä perustuu vuosien kokemukseen brändeistä eri näkökulmista, sekä vahvaan näkemykseen kuluttajakokemuksen tärkeydestä

Severi Saraste Compensate

Ennen liittymistään Compensaten tiimiin joulukuussa 2019, Severi toimi viisi vuotta liikkeenjohdon konsulttina Magenta Advisorylla ja BearingPointilla digitaalisen liiketoiminnan kehittämishankkeissa. Erityisesti projektikokemusta on uuden liiketoiminnan kehittämisestä ja digitaalisen strategian formuloinnista mm. pankki-, teleoperaattori-, ja teknologiasektorilla. Severi vastaa Compensaten yrityskumppanuuksista

Lisää puhujakiinnityksiä tulossa elo-syyskuun aikana.