LISÄÄ PUHUJAKIINNITYKSIÄ TULOSSA ELOKUUN AIKANA.

Minna CousinsVaasan Oy

Minna Cousins on toiminut Vaasan Oy:n Kaupallisena Johtajana viimeiset viisi vuotta. Sitä ennen Vice President Marketing and Business Development – Johtajana Metsä-Tissuella sekä Markkinointijohtajana Leafilla (nykyinen Cloetta). Ura FMCG ympyröissä alkoi 20+ vuotta sitten Freudenberg Household Productsin Suomen Kuluttajaliiketoiminnassa ja myöhemmin FHP:n Globaalissa tuotekehitys- ja markkinointivastuussa.

Markku MäenpääWhat´s Going On In Retail

Markku vastaa seminaarikokonaisuudesta tuttuun tapaan, nyt jo seitsemättä kertaa. Markun pitkä kokemus vähittäiskaupasta, ketjunohjauksesta ja brändin rakentamisesta näkyy sekä seminaarin teemoissa että puheenvuorojen sisällöissä. Seminaarin puheenjohtajan roolissa hän varmistaa vuorovaikutteisen ja hedelmällisen keskustelun puhujien ja yleisön välillä.

Veijo HeinonenKauppahalli24

Veijo Heinonen on Suomen kolmanneksi suurimman ruuan verkkokaupan, Kauppahalli24:n perustaja sekä liiketoimintajohtaja. Lisäksi Veijo toimii fasilitaattorina Avoimessa Asiakaskeskeisessä Ekosysteemihankkeessa, jossa tutkitaan ja kehitetään päivittäistavaratoimialan uusia toiminta- ja organisoitumismalleja digitalisoituvassa maailmassa.

Heli Tammivuori Elintarviketeollisuusliitto

Heli Tammivuori johtaa Elintarviketeollisuusliiton kaupallista edunvalvontaa. Ruoka-alan näköalapaikalla Heli vaikuttaa ruoka- ja juomayritysten mahdollisuuksiin kilpailla ja kasvaa Suomessa ja kansainvälisesti.

Piero SilvaniK-Caara

Piero on toiminut pian 30 vuotta myynnin ja markkinoinnin parissa muun muassa Keskossa, Suomen Nestléllä, Atrialla ja Hackmannilla. Hän on työskennellyt myös mainostoimistossa sekä erilaisissa konsultointitehtävissä. Alkuperäiseltä koulutukseltaan ravintolakokki.

Pierantonio syntyi Italian Firenzessä, jossa asui 12-vuotiaaksi asti. Puhuu sekä suomea että italiaa äidinkielenään, harrastaa kuntosalia, maantiepyöräilyä, golfia, koiran kanssa lenkkeilyä, matkustamista, lukemista ja asumista Etelä-Helsingissä.

Sami KarhunenOP

Sami Karhunen on maailman muuttumisen ja maksamisen visionääri, äänitorvi ja mentori. Sami työskentelee OPLabissa uusien lähtöjen hyökkäyksiä tukevana liberona ja kumppanuuksien etsijänä.

Reetta-Liisa Pikkola Suomalainen Kirjakauppa

Reetta-Liisa Pikkola toimii Suomalaisen Kirjakaupan kaupallisena johtajana vastuualueenaan osto, logistiikka ja markkinointi. Aikaisemmin hän on työskennellyt Suomalaisessa Kirjakaupassa ostojohtajana ja sitä ennen Kustannusosakeyhtiö Otavan markkinointipäällikkönä. Kirjakauppiaan tytär Reetta-Liisa on toiminut lähes koko uransa kirja-alalla lukuun ottamatta nuoruudessa hankittua koulutusta ja kokemusta psykiatrian ja lastensuojelun puolelta.

Lasse Mitronen Aalto-yliopisto

KTT Lasse Mitronen toimii työelämäprofessorina (professor of practice) Aalto-yliopisto Kauppakorkeakoulussa. Tätä ennen hän on työskennellyt Keskossa 24 vuotta mm. liiketoimintakonseptien kehittämisessä sekä yrityssuunnittelun ja strategisen kehittämisen johtajana.

Hänellä on pitkäaikainen kokemus kaupan ja palveluiden liiketoiminnasta sekä liiketoiminnan kansainvälisestä tutkimus- ja kehittämistoiminnasta. Lasse on toiminut Tampereen Palveluinnovaatiokeskuksen johtajana (2010-2013) ja Tekesin palveluliiketoimintaan panostaneen Serve -ohjelman johtoryhmän puheenjohtajana 2007-2013. Tällä hetkellä hän tutkii mm. globaaleja markkinapaikkoja ja verkkokauppoja sekä asiakasarvon tuottamista.